Fönsterrenovering

 Fönsterrenovering – Hur går det till?

Vi går igenom era fönster med våra erfarna medarbetare tillsammans med er där ni får förklara ytterligare vad ni förväntar er, och vi ger er vår kostnadsfria rekommendation på vad som behöver göras.

Men hur upptäcker vi bristfälligt skick på fönster?

Som beställare vill man ofta veta status på fönstrens skick i dagsläget. Detta går vi igenom tillsammans med er som kund redan vid första besöket. Då fastställer vi tillsammans arbetets omfattning. Denna granskning utförs normalt på ett flertal fönster i fastigheten, tidsmässigt kan det ta ca en till två timmar. I samband med detta är det bra att även se över eventuella rötskador.

Genomgången är för att ni som kund ska känna er trygga i att veta vad ni får när ni anlitar Fönstria. Syftet med offerten är att ge er ett hum om arbetets storlek och kostnad. Allt för att ni ska slippa onödiga överraskningar!


Stockholms bästa leveranstider!

Tiden för utförandet av arbetet påverkar kostnaden! Vi vågar garantera högsta kvalité på arbetets utförande samtidigt som vi har korta leveranstider!

Tack vare vår långa erfarenhet av just fönsterrenovering kan vi garantera färdiga fönster på endast tre veckor! Vi vågar påstå att vi är de enda i branschen som kan erbjuda så kort leveranstid i hela Stockholm.

Vi har sedan länge utarbetat och fastställt en försörjningskedja där vi tillsammans med våra leverantörer och medarbetare snabbt kan få de material och komponenter som vårt arbete kräver. Detta för att kunna lägga tiden där den behövs som mest, det vill säga vid installation och ett noggrant genomförande hos kunden.

 

Info@fonstria.se
Tel: 08 - 21 11 22