Glasbyte / Glasmästeri

Home Glasbyte / Glasmästeri

Vad gör vi?

Vi byter fönster som är sprucket eller på annat sätt trasigt. Vi byter också ut gamla vanliga fönster mot specialfönster såsom energibesparande fönster med antingen energiglas eller ljuddämpande glas.

Välj Energiglas!

Fönstrens isoleringsförmåga ökar markant! Du kommer kunna sänka innertemperaturen på ditt boende, spara energi, spara in på kostnader och samtidigt ha minst lika varmt inomhus som innan fönsterbytet!

Vi byter glas direkt på plats

Vi kan byta ditt glas snabbt och enkelt samtidigt som vi håller kostnaderna nere. Du får alltid ett fast pris och har möjlighet att dra full nytta av rotavdraget.

Hur Fönstria AB arbetar efter överenskommen arbetsplan

Boende meddelas av Fönstria AB per brev hem i brevlådan, att hantverkare kommer att anlända hem till dem, brevet anländer minst tre dagar innan renovering påbörjas.

Dagen då arbetet påbörjas anländer hantverkarna på angiven tid på morgonen för att komma åt lägenheten (nyckel eller på annat sätt tillgång till lägenheten ska förses till hantverkarna enligt överenskommelse). Hantverkarna har fullt ansvar för nycklarna och att lägenheten är låst.

Alla berörda lägenheter besiktigas av Fönstria AB. Dokumentering utförs av eventuella skador och liknande, såsom golvskador, fönsternischer, krossat glas m.m.

Golv och sådant i direkt anslutning till fönstret täcks för att skyddas mot smuts och dylikt som uppstår i samband med renoveringen. Detta område rengörs kontinuerligt under arbetets gång.

Tack vare metoder vi arbetat fram kan vi påbörjar arbetet med fönster oavsett väderförhållanden. Det gör att vi kan jobba mitt i vintern utan problem.