fönster installering och renovering Funderar du på att ändra utseendet på din fastighet? Kontakta oss Vi på Fönstria ger mer än gärna råd och tips
          där vi utgår från era önskemål!
Arkitektoniska fönster och dörrar Vill du att ditt hem ska
bli mer välkomnande
och modernt?
Kontakta oss Vi på Fönstria ger mer än gärna råd och tips
          där vi utgår från era önskemål!
Arkitektoniska fönster och dörrar Önskar ni er en annan atmosfär eller stil? Kontakta oss Öppnar dörrar till framtiden.

Måleritjänster för dig i Stockholm!

image-box
Invändingt måleri


Ditt självklara val av måleri i Stockholm

Våra kompetenta och certifierade målare hjälper dig att uppnå det bästa resultatet. Det kan handla om lägenheten, huset, butiken eller kanske kontoret. Genom ett noggrant utfört grundarbete får du en nyrenoverad känsla som varar i många år! Det finns många anledningar till att vårt måleri har så goda referenser och så många nöjda kunder.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi hör av oss inom 24 timmar!

image-box
Hög kvalitet och låga kostnader

Vi har lång erfarenhet av måleri
Våra många nöjda kunder och lyckade projekt beror dels på våra målares yrkesskicklighet och höga precision, men också på vår passion för att överträffa kundens förväntningar. Vår vision är inte bara att uppfylla kundens önskemål utan också att göra det så kostnadseffektivt som möjligt. När du anlitar Fönstria Bygg & Måleri kan du vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt och professionellt sätt från början till slut.

image-box
Tapetsering

Du väljer färg och textur - vi anpassar oss efter dina önskemål

Åldern på dina väggar är inte ett problem. Vi kommer med förslag på hur du kan renovera och samtidigt behålla den gammalmodiga charmen som finns sedan tidigare. Eller göra en moderniserad omvandling av dina väggar.

Vi går noga igenom med dig vilket material, vilka reparationer, tapeter och vad som ska åtgärdas. Ett trevligt och elegant resultat i enlighet med din smak.

TAPETEN DU GILLAR MEST

Design och elegans

Idéer och komposition

Vi vill åstadkomma eleganta lösningar, det handlar om mer än bara en smak. Dina väggar får en ny personlighet, en ny snabb förändring.

Du sätter idéerna, vi fångar dina drömmar och din inspiration. Tillsammans skapar vi en bättre atmosfär och personliga utrymmen.

Ansvarsfull design

Sovrum

Här är färgen och kontrasten i fokus, de ska ge en mer upplyst och elegant touch samt enkla och rena aspekter. Komponenter baserat på färg och kontrast tills du får en rättvis, behaglig och ren smak, detta kan ge något gammalmodigt en mer modern stil vars syfte är att bevara miljöns originalitet i sin konstruktion och basfinish.

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

Hur går det till?

1. Offert

Vi inleder med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2. Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt ifrån väggar och tak till snickeridetaljer. I denna förbesiktning lägger vi grunden för en lyckad arbetsprocess

3. Produktion

Samma projektledare som var delaktig under uppstarten kommer att leda arbetet från början till slut. Detta för att kommunikationen med kunden är oerhört viktig för oss, och kundens synpunkter värderas väldigt högt.

4. Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs upp av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När kunden är nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta

VÅRA KUNDER TYCKER TILL:

Vad folk säger