Våra tjänster

Home Våra tjänster

VÅRA LÖSNINGAR FÖR DINA FÖNSTER!

image-box
Fönsterrenovering

Att utföra en fönsterrenoverings projekt hemma eller i ert fastighet kräver en noggrann planering, allt ifrån inventering av röttskador till energisparande glas. Att byta till energiglas under ett fönsterrenovering kan vara ett klokt val, det sägs att 35 % av el läcker ut genom fönster och dörrar!

image-box
Underhållsmåla

Traditionellt målning kan vara en toppen alternativt för att underhålla era fönster. Har ni haft en bra renovering på era fönster under senaste 10 åren så finns det goda chanser att utföra en sådant alternativt.

image-box
Nya Fönster

Ibland vill man ha moderna fönster i sitt hem eller fastighet, då är Maximal Fönster marknadens bästa alternativt anser vi och många andra nöjda kunder! Maximal Fönster är en kombination av träfönster med aluminium beklädnad.

image-box
Glasbyte/Glasmästeri

Självklart finns en mängd olika glas för just era fönster! Alltifrån kulturglas till brandglas. Att välja rätt typ av glas beror på helt enkelt era behov, i vissa fall behövs en ljudisolerad glas om man bor nära en väldigt trafikerat gata!

image-box
Isolering / Tätlister

Fönsterbågarna skall täta ordentligt så att värmen stannar kvar inomhus.
Tätningen mellan fönsterbåge och karm ska finnas så att den varma och fuktiga luften inuti inte kommer i kontakt med den kalla luften utanför.
Om tätningen är skadad eller saknas kan man uppleva kallras hemma och väldigt mycket kyla under vintern. Har man täta fönster sparar man 30-35 % av elförbrukning.
tänk på: har man täta fönster görs en påverkan i miljön!