fönster installering och renovering Är du i behov av en målare i Stockholm?
Fönstria Bygg & Måleri
- ditt självklara val
Kontakta oss Kontakta oss om du behöver skickliga
           hantverkare i Stockholm.
Arkitektoniska fönster och dörrar Förbättra din livsstil med vacker design Kontakta oss Öppnar dörrar till framtiden.

FÖNSTRIA AB Bygg & Måleri

image-box
Invändigt måleri och tapetsering

Vi vill gå igenom renoveringen noggrant med dig som kund för att fånga upp dina tankar och idéer. Vi tror på fräscha, moderna fönster som släpper in mycket ljus, som resulterar i renare luft till dina rum och som höjer värdet på hela er fastighet.

image-box
Fasadmålning för Villa Vi har koll på kvalitet!

Är det dags att renovera er fasta fasad? Vi vill vara med och skapa det skydd som er fastighet behöver mot den varierande väderlek som förekommer i vårt land. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att husfasaden skyddas på ett ordentligt sätt genom de tjänster vi erbjuder.

image-box
Fönsterrenovering med 5 års garanti!

När det är dags att förnya fönster vill ni självklart vara säkra på att ni betalar för ett utmärkt genomfört arbete. Kom till oss på Fönstria vi garanterar er detta, oavsett om det är omfattande renovering eller något mer personligt som utförs i mindre skala.

VI HAR EN LÅNG ERFARENHET AV NÖJDA KUNDER!

KUNDEN I FOKUS!

Det är vår prioritet och ansvar att med högsta noggrannhet tillhandahålla den trygghet och flexibilitet för våra kunder, detta i syfte att åstadkomma allra bästa service. Våra kunder ska vara nöjda och känna sig bekväma före, under, och inte minst efter genomförandet av renoveringsprojektet i dennes hem och fastighet.

Samarbetets åtagande:

Vi erbjuder ett nära samarbete under hela genomförandet av projektet, detta för att ge er bästa möjliga service och tekniska rådgivning. Genom ett arbete anpassat efter kundens ekonomi, baserad på vår expertis och långa erfarenhet vill vi planera och möjliggöra det projekt som kunden förväntar sig. Allt för att detta ska resultera i ett färdigt arbete anpassat efter kundens specifika önskemål.

VÅRA KUNDER TYCKER TILL:

Låt oss arbeta ihop

Vi på Fönstria AB är alltid mån om resultatet. För oss är det alltid viktigt med ett väl utfört arbete, nöjda kunder och kompetenta hantverkare. Vi utför ombyggnationer såväl som fönsterrenovering och dekorationsarbeten. Allt arbete utförs av högsta kvalitet.

Fönstria AB Frejgatan 13 114 79 Stockholm

Info@fonstria.se

08 - 211 122